Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο “Χωριό των Κρυστάλλων”

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις στο “Χωριό των Κρυστάλλων” στον Δήμο Κάτω Νευροκοπίου. Πρωταγωνιστές των πετυχημένων φετινών εκδηλώσεων η δημιουργική διάθεση, η φαντασία και η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών και των δημοτών που έδειξαν πως απόλαυσαν την κάθε στιγμή.

Ο Δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου κ Γιάννης Κυριακίδης δήλωσε: «Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκαν για την δημιουργία του «Χωριού των Κρυστάλλων», καθώς επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους ανταποκρίθηκαν, που έχοντας περίσσευμα αγάπης για τον τόπο μας, συνεισφέρανε ο καθένας με το δικό του τρόπο στην υλοποίηση των εκδηλώσεων αυτών. Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στον Πρόεδρο και στους Συμβούλους της Κοινότητας Κάτω Νευροκοπίου που συνεργάστηκαν με τη Δημοτική Αρχή φέρνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα αλλά και σε αυτούς που εργάστηκαν στις υπόλοιπες Κοινότητες του Δήμου για την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς μας!

Ελπίζουμε πως πετύχαμε να χαρίσουμε λίγο γέλιο και λίγες στιγμές χαράς και χαλάρωσης τις Άγιες Μέρες που περάσαμε μαζί και πιστεύουμε στη συνέχεια της δημιουργικής πορείας του τόπου μας. Ευχόμαστε και του χρόνου να είστε δίπλα μας ακόμα περισσότεροι».

Πηγή: Proklitiko.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις