Μάσκες για παιδιά, ηλικιωμένους και κωφάλαλους από τον “Τοίχο της Καλοσύνης”

Στις «επάλξεις» για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού εξακολουθεί να βρίσκεται το σωματείο «Ο Τοίχος της Καλοσύνης» που από την πρώτη στιγμή «έριξε» στον αγώνα όλους τους εθελοντές του σε πολλαπλές βοηθητικές δράσεις στο πλαίσιο της πανδημίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην διάθεσή της η dramini.gr, εκτός των δράσεων που είναι ήδη γνωστές, οι εθελοντές συνέχισαν την κατασκευή μασκών καθ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. Έτσι τον Ιούνιο ο Τοίχος δώρισε 100 παιδικές υφασμάτινες μάσκες στο τμήμα Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Δράμας και 100 μάσκες ενηλίκων στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων. Τον Αύγουστο κατασκευάστηκαν και χορηγήθηκαν 60 μάσκες μάσκες ειδικά διαμορφωμένες με μεμβράνη για το σωματείο κωφάλαλων της Δράμας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος λόγω των γνωστών συνθηκών δε θα πραγματοποιηθεί η δράση με τα σχολικά είδη «Από παιδί σε παιδί». Ωστόσο θα διανεμηθούν σε παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά περίπου 50 τσάντες με σχολικά είδη, που περίσσεψαν από το περσινό «Από παιδί σε παιδί» το οποίο είχε μεγάλη ανταπόκριση

Και η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο προφανώς ενδιαφέρον….

 

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις