Δωρεά υγειονομικού υλικού στην Αστυνομία Δράμας

Δωρεά 150 αντισηπτικών δέχθηκαν οι Αστυνομικοί της Δράμας από ασφαλιστικό πρακτορείο της πόλης και εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσους μέχρι σήμερα έδειξαν το ενδιαφέρον τους προσφέροντας υγειονομικό υλικό.

«Ευχαριστίες Αστυνομικών για την προσφορά Υγειονομικού υλικού»

Ως Αστυνομικοί μέλη της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών I.P.A. Δράμας, θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας στο ασφαλιστικό πρακτορείο «Αφοι Αρβανιτίδη» για την ευγενική χορηγία – προσφορά εκατόν πενήντα (150) συσκευασιών του 1L αλκοολούχο αντισηπτικό για τα χέρια, οι οποίες παραδόθηκαν την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου το πρωί από τους ιδιοκτήτες του ασφαλιστικού πρακτορείου στην Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, προκειμένου να καλύψουμε τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες σε υγειονομικό υλικό της Υπηρεσίας μας, αλλά και των προσερχόμενων προς εξυπηρέτηση πολιτών σε όλα τα αστυνομικά καταστήματα του Νομού Δράμας, ενόψει μάλιστα και του δύσκολου χειμώνα λόγω Covid που επίκειται.

Να γνωρίζετε ότι με την προσφορά σας αυτή, αποδεικνύετε έμπρακτα την κοινωνική σας ευαισθησία και αλληλεγγύη και συμβάλλετε τα μέγιστα στην ατομική προστασία- ασφάλεια των Αστυνομικών του Νομού Δράμας, προκειμένου απερίσπαστα να επιτελούμε το δύσκολο και πολυδιάστατο έργο μας.

Δεν είναι ωστόσο πρώτη φορά που Δραμινές Επιχειρήσεις, Βιοτεχνίες, Κλινικές, Φαρμακεία, Σύλλογοι, Φορείς, αλλά και απλοί συμπολίτες μας, προσφέρουν Δωρεάν υγειονομικό υλικό στην Υπηρεσία μας. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς και να γνωρίζεται ότι τέτοιες ενέργειες μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ζήλο, να αγωνιζόμαστε καθημερινά, 365 μέρες το χρόνο, καθ΄ όλο το 24 ωρο, για να είμαστε δίπλα σας και να νιώθετε ασφαλείς!

«Όλοι μαζί Ενωμένοι θα καταφέρουμε να βγούμε Νικητές»

 

Πηγή: dramini.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις