Σύλληψη διακινητή που προσπάθησε να διαφύγει πεζός στο Δοξάτο Δράμας

Συνελήφθη στις 29-8-2020 το απόγευμα, στο νομό Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας με την συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό (ύψος κόμβου Άσπρα Χώματα), οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους παραπάνω αστυνομικούς με την συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας.

Τελικά, στην εθνική οδό Καβάλας – Δράμας (πλησίον Δοξάτου), ο οδηγός – διακινητής ακινητοποίησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, εντόπισαν δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα.

Σημειώνεται ότι ο διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χρηματικό ποσό και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περισσότερα σε Ειδήσεις