Οι κλοπές και οι απόπειρες κλοπών στην περιφέρεια

Αστυνομία

Οι κλοπές και οι απόπειρες κλοπών δεν έχουν τέλος.

Δοξάτο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 5-3-2020 το πρωί, σε χωριό της Δράμας, εξαπάτησε 85χρονη ημεδαπή καταφέρνοντας να αποσπάσει από αυτή το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, 7 χρυσές λίρες και διάφορα χρυσαφικά – τιμαλφή.

Συγκεκριμένα ο δράστης, προσποιούμενος τον υπάλληλο εταιρείας παροχής ρεύματος, μετέβη στην οικία της ηλικιωμένης, όπου προφασιζόμενος την ύπαρξη παρεμβολής στο ρολόι παροχής ρεύματος και χρησιμοποιώντας διάφορα άλλα προσχήματα, την έπεισε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό, τις λίρες και τα χρυσαφικά – τιμαλφή που υπήρχαν στο σπίτι και να τα τοποθετήσει σε εξωτερικό χώρο, ενώ στη συνέχεια εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία της, τα απέσπασε και τράπηκε σε φυγή. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου.

Ελευθερούπολη

Συνελήφθη την 5-3-2020 το μεσημέρι στην Ελευθερούπολη 34χρονος ημεδαπός διότι, όπως προέκυψε, λίγη ώρα νωρίτερα, εισήλθε σε σταθμευμένο λεωφορείο και αφαίρεσε από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό καθώς επίσης στη συνέχεια εισήλθε σε γραφείο δημόσιου οργανισμού και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο και το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Νέστος

Συνελήφθη την 5-3-2020 το πρωί, από αστυνομικούς του Α.Τ Νέστου, 34χρονη ημεδαπή, διότι προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της, σε χωριό της Καβάλας.

Κομοτηνή

Συνελήφθη την 5-3-2020 το μεσημέρι στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τ.Ασφάλειας Κομοτηνής, 34χρονη ημεδαπή διότι εισήλθε σε δύο καταστήματα της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό του ενός διάφορα είδη ρουχισμού. Τα αφαιρεθέντα είδη ρουχισμού παρελήφθησαν από τον υπάλληλο του καταστήματος.

 

Πηγή: dramini.gr