Τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη

Βουλή-Θράκη

Ορίστηκε η συγκρότηση Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης και η σχετική απόφαση του προέδρου της Βουλής αναρτήθηκε στη Κοινοβουλευτική Διαφάνεια.

Όπως είχε γίνει γνωστό η Επιτροπή συντίθεται από 25 μέλη εκ των οποίων 13 από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, 7 από του ΣΥΡΙΖΑ, 2 από το ΚΙΝΑΛ και από ένα μέλος θα έχουν αντίστοιχα οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΚΚΕ, της Ελληνικής Λύσης και του ΜέΡΑ25.

Έτσι, τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης θα είναι οι βουλευτές: 1. Δερμεντζόπουλος Χρήστος 2. Δημοσχάκης Αναστάσιος 3. Καιρίδης Δημήτριος 4. Κελέτσης Σταύρος 5. Κεφαλογιάννη Όλγα 6. Λαζαρίδης Μακάριος 7. Μπακογιάννη Θεοδώρα (Ντόρα) 8. Πιπιλή Φωτεινή 9. Ρουσόπουλος Θεόδωρος 10. Στυλιανίδης Ευριπίδης 11. Τσιλιγγίρης Σπυρίδων (Σπύρος) 12. Χατζηβασιλείου Αναστάσιος (Τάσος) 13. Χατζηδάκης Διονύσιος 14. Αναγνωστοπούλου Αθανασία (Σία) 15. Αυγέρη Θεοδώρα (Δώρα) 16. Γκαρά Αναστασία (Νατάσα) 17. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν 18. Κατρούγκαλος Γεώργιος 19. Φίλης Νικόλαος 20. Χαρίτου Δημήτριος 21. Λοβέρδος Ανδρέας 22. Παπανδρέου Γεώργιος 23. Δελής Ιωάννης 24. Μπούμπας Κωνσταντίνος 25. Σακοράφα Σοφία

Η Διακομματική Επιτροπή έχει προθεσμία έξι μηνών για να υποβάλει την έκθεσή της.

Η Διακομματική Κοινοβουλευτική Επιτροπή για την Ανάπτυξης της Θράκης συγκροτείται μετά από πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, και μετά από ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας.

 

Πηγή: empros.gr