Μεικτή εξεταστική για το Σεπτέμβριο αποφάσισε η Σύγκλητος του ΔΠΘ

Δημοκρίτειο

Η Σύγκλητος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης αποφάσισε ομόφωνα την υιοθέτηση μεικτού συστήματος εξετάσεων (και εξ αποστάσεως και δια ζώσης) στα Τμήματα του Πανεπιστημίου για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου, όπως πληροφορεί με σχετική ανάρτησή της στο facebook, η Αντιπρύτανης Φοιτητικής Μέριμνας και Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, κ. Ζωή Γαβριηλίδου. Κάθε Τμήμα θα κληθεί να λάβει ξεχωριστά απόφαση για τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί η εξεταστική του Σεπτεμβρίου.

Επίσημη ημερομηνία έναρξης της εξεταστικής Σεπτεμβρίου για όλα τα Τμήματα ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου.

Ακόμη, «θα δοθούν σαφείς οδηγίες στα Τμήματα, καθορίζοντας επακριβώς τον ρόλο κάθε εμπλεκόμενου στην εξεταστική διαδικασία (καθηγητή, φοιτητή, επιτηρητή, λοιπού προσωπικού κλπ), και η απόφαση θα συνοδεύεται από πλούσιο υποστηρικτικό υλικό που εγγυάται τη λήψη των κατάλληλων μέτρων, τα οποία διασφαλίζουν την υγεία των φοιτητών μας και του προσωπικού», συμπληρώνει η κ. Γαβριηλίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Με πλήρη αίσθηση ευθύνης, η Σύγκλητος του ΔΠΘ αποφάσισε ομόφωνα την υιοθέτηση μεικτού συστήματος εξετάσεων για την εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, παρέχοντας στα Τμήματα σαφείς οδηγίες, καθορίζοντας επακριβώς τον ρόλο κάθε εμπλεκόμενου στην εξεταστική διαδικασία (καθηγητή, φοιτητή, επιτηρητή, λοιπού προσωπικού, κ.λπ.), και συνοδεύοντας την απόφαση από πλούσιο υποστηρικτικό υλικό που εγγυάται τη λήψη των κατάλληλων μέτρων που διασφαλίζουν την υγεία των φοιτητών μας και του προσωπικού”.

Διαβάστε περισσότερα νέα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Πηγή: paratiritis-news.gr