Συνάντηση του Γρηγόρη Τσιούμαρη με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου

Συνάντηση του Γρηγόρη Τσιούμαρη με τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Σερβιών πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο την εύρεση χώρων για φράγματα και αρδευτικά.

Η αναζήτηση φυσικών χώρων για την δημιουργία φραγμάτων και αρδευτικών στα Καμβούνια αλλά και η επίλυση προβλημάτων των Τοπικών Κοινοτήτων Λιβαδερού, Τριγωνικού, Πολυρράχου και Προσηλίου ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρη Τσιούμαρη, με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Σερβίων.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των επισκέψεων που έχουν προγραμματιστεί, σε μια προσπάθεια να καταγραφούν τα προβλήματα της κάθε περιοχής, αλλά και να σχεδιαστούν έργα για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Ποιοι συμμετείχαν στην επίσκεψη

Στην επίσκεψη συμμετείχαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιώργος Μαργαρίτης, Μενέλαος Μακρυγιάννης, ο Δ/ντης Τεχνικών Έργων Κώστας Γρίβας και οι προϊστάμενοι τμ. Συγκοινωνιακών Έργων Δέσποινα Καραγεώργου και Παναγιώτης Τσιάμης.

Στην Τοπική Κοινότητα Προσηλίου ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ποντίκη και με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυράχου κ. Ευάγγελο Τζώνα και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην Τοπική Κοινότητα Τριγωνικού ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Γιώργου Παπαθανασίου και τον πρώην Δήμαρχο Σερβίων κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλο όπου και παρουσιάστηκε, η υπάρχουσα ήδη μελέτη του αρδευτικού της περιοχής.

Τα προβλήματα του δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας και η ανάγκη γεώτρησης για να λυθούν τα προβλήματα του Τριγωνικού και Πολυρράχου συζητήθηκαν διεξοδικά ενώ πραγματοποιήθηκε και επί τόπου αυτοψία στο σημείο και μία πρώτη εκτίμηση της καταλληλότητας του χώρου για την κατασκευή φράγματος.

Στο Λιβαδερό ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Κωνσταντίνο Παπαχαρισίου και τους συμβούλους κ.κ Νίκο Σπυρίδων, Νικόλαο Τσιτσιορή όπου έγινε αναφορά στην κατάσταση των δρόμων που οδηγούν στα ποιμνιοστάσια της Τοπικής Κοινότητας.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις