Πτολεμαΐδα: Σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε

Τι αναφέρουν οι πρώτες καταθέσεις για τον 50χρονο

Του Γιώργου Σόμπολου

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Πτολεμαΐδας μετά την αποκάλυψη της εν ψυχρώ δολοφονίας μιας 75χρονης γυναίκας από τον ίδιο τον γιο της, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Ο 50χρονος ο οποίος κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε Ψυχιατρικό ίδρυμα, σύμφωνα με συγγενείς του, εξαιτίας προβλημάτων ψυχικής αστάθειας που αντιμετώπιζε, φέρεται να σκότωσε την ίδια του τη μητέρα με μία καραμπίνα στη συνέχεια γύρισε το όπλο προς το μέρος του και αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από συγγενείς των θυμάτων ότι δεν μπορούν να τους εντοπίσουν. Έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους στο κέντρο της πόλης, τους εντόπισαν μέσα σε μία λίμνη αίματος. Στο σημείο αναμένεται να φτάσει από στιγμή σε στιγμή ιατροδικαστής ο οποίος θα διαπιστώσει την ημέρα θανάτου των δύο ανθρώπων και να επιβεβαιώσει τις αρχικές εκτιμήσεις των αστυνομικών ότι δηλαδή πρώτα ο 50χρονος πυροβόλησε την μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Από τι έως τώρα καταθέσεις οι αστυνομικοί έχουν διαπιστώσει πως ο 50χρονος ναι μεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ωστόσο ουδέποτε είχε προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα στην γειτονιά.

Περισσότερα σε Ειδήσεις