Ενίσχυση του Νοσοκομείου Γρεβενών με έξι νέες μόνιμες θέσεις απασχόλησης

O Βουλευτής Ν. Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης έκανε αναφορά για την περαιτέρω ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών με έξι νέες μόνιμες θέσεις απασχόλησης.

Η ενδυνάμωση και θωράκιση του Γ.Ν Γρεβενών, η βελτίωση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών και η εξασφάλιση των απαραίτητων πόρων για την όσο το δυνατό πιο εύρυθμη λειτουργία του αποτελεί σταθερά την προτεραιότητα μου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπως αυτή που έχει αποδειχτεί στην πράξη η σημασία και η αξία της δημόσιας δωρεάν περίθαλψης.

Γι’ αυτό και στις επαφές με το αρμόδιο Υπουργείο τονίζω σταθερά την ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου μας, ιδιαίτερα σε ανθρώπινο δυναμικό που με την εξειδίκευσή του θα συμβάλει στη συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όλους τους συμπολίτες μας.

Στο πλαίσιο αυτό, με ιδιαίτερη ικανοποίησή μου το Γ.Ν. Γρεβενών θα ενισχυθεί με έξι ακόμα νέες, μόνιμες θέσεις απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων όπως προβλέπει και επίσημα η νέα προκήρυξη (6Κ/2020) του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού. Μάλιστα, για την κάλυψη των θέσεων αυτών θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην εντοπιότητα των υποψηφίων, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα που έχει πολλές φορές τεθεί από την πλευρά μου ως προς την σημαντικότητα ενίσχυσης της τοπικής αγοράς εργασίας και την ανάγκη επιβράβευσης με αυτό τον τρόπο των νέων ανθρώπων που έχουν επιλέξει να στηρίξουν τον τόπο τους παραμένοντας σε αυτόν.

Η προκήρυξη για την κάλυψη των θέσεων αυτών εντάσσεται στο συνολικό σχεδιασμό που έχω εισηγηθεί και έχει ήδη ξεκινήσει να υλοποιείται για την αναβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών των Γρεβενών, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν ανάλογες ενέργειες και σε άλλους τομείς.

Περισσότερα σε Ειδήσεις