Χρυσή Αυγή: Η πρώτη νύχτα στη ΓΑΔΑ - Δεν παραδίδεται ο Παππάς

Χρυσή Αυγή: Σε ξεχωριστούς χώρους στη ΓΑΔΑ η πρώτη νύχτα κράτησης μετά την ιστορική απόφαση

Σε ξεχωριστούς χώρους στη ΓΑΔΑ για την αποφυγή επεισοδίων, πέρασαν την πρώτη νύχτα οι χρυσαυγίτες. Η ιστορική απόφαση καταδίκης του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής, συνοδεύτηκε από τα επεισόδια της οικογένειας Μιχαλολιάκου κατά την παράδοση στις αρχές του αρχηγού τους, ενώ ο Χρήστος Παππάς, διεμήνυσε μέσω του δικηγόρου του ότι δεν έχει ακόμη σκοπό να παραδοθεί.

Μπράβοι του Μιχαλολιάκου με κουκούλες έσπασαν κάμερες

«Μπράβοι με καλυμμένα πρόσωπα έσπασαν κάμερες και έκοψαν καλώδια από φορητό wifi router συναδέλφων. Ανενόχλητοι απείλησαν, προπηλάκισαν, χτύπησαν ανθρώπους, έσπασαν εξοπλισμό και έβρισαν» καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας (ΕΦΕ) για τα γεγονότα που εξελίχθηκαν χθες το απόγευμα έξω από το σπίτι του Αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.

«Για πολλοστή φορά το συμβάν έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια αστυνομικών. Για πολλοστή φορά οι αστυνομικοί δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και δεν προχώρησαν σε καμία κίνηση για την προστασία των εργαζομένων της ενημέρωσης» αναφέρει η ΕΦΕ.

Η Ένωση επιρρίπτει ευθύνες για «την προκλητικά παθητική στάση της ελληνικής αστυνομίας» εκφράζοντας την αγανάκτηση των φωτορεπόρτερ.

Διαβάστε την καταγγελία της ΕΦΕ

Σήμερα αναμένονται οι αποφάσεις για το που θα πάει ο καθένας, ενώ ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς, μέσω του δικηγόρου του, διεμήνυσε πως δεν έχει προς το παρόν σκοπό να παραδοθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο κυβέρνηση.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις