Βρέθηκαν βολίδες σε πολυκατοικία στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ;

Δύο οπές σε διπλανή πολυκατοικία από το σημείο που δολοφονήθηκε ο Γιώργος Καραϊβάζ ελέγχονται αυτή την ώρα από αστυνομικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Του Γιώργου Σόμπολου 

Η πολυκατοικία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Άννινου και Σακελλαρίου, περίπου 30 μέτρα μακριά από το σημείο όπου σημειώθηκε η εν ψυχρώ εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου.

Σε αυτή την πολυκατοικία η μία βολίδα βρέθηκε στον τοίχο και η δεύτερη βολίδα στο περβάζι του μπαλκονιού του πρώτου ορόφου.

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καταθέσει στις αρχές Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η μια ένοικος φέρεται να αναφέρει ότι την ώρα των πυροβολισμών ένιωσε έναν γδούπο στο σπίτι του. Χθες Δευτέρα το πρωί, βγήκε έξω και είδε τη μία από τις δύο τρύπες, αυτή που βρίσκεται στον τοίχο.

Δολοφονία δημοσιογράφου

Αργότερα, είδε και την δεύτερη οπή, αυτή στο περβάζι του μπαλκονιού.

"Άκουσα έναν θόρυβο, λες και έπεσε βράχος. Βγαίνω έξω και βλέπω τους κηπουρούς που κοιτάζανε έναν πεσμένο άνδρα στο έδαφος", δήλωσε πριν από λίγο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

[video width="640" height="368" mp4="/wp-content/uploads/2021/04/video-1618311364.mp4"][/video]

Υπενθυμίζεται πως "λείπουν" δύο βολίδες από τις συνολικά 12 βολές που έριξε ο δολοφόνος του Γιώργου Καραιβάζ. Ίσως και να είναι αυτές που λείπουν.

Περισσότερα σε Ειδήσεις