Βάσεις 2020: Δείτε τα αποτελέσματα - Το μήνυμα της Κεραμέως

Λίγο μετά τις 8:30 το πρωί ανακοινώθηκαν οι βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων 2020. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται τα αποτελέσματα μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (results.it.minedu.gov.gr). Ωστόσο η κεντρική ιστοσελίδα είχε «πέσει» λόγω μεγάλη επισκεψιμότητας.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Παιδείας, οι υποψήφιοι θα πληκτρολογούν:

α) τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και

β) τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Mε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων το μήνυμα της απέστειλε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς. 

«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλες και όλους τους επιτυχόντες των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Γιατί ευοδώθηκαν οι προσπάθειές σας, και μάλιστα υπό πρωτόγνωρες συνθήκες. Ξεκινάτε ένα συναρπαστικό ταξίδι στη γνώση, με νέες ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να χτίσετε το μέλλον σας. Εύχομαι καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

Αλλά και σε όσους δεν πετύχατε τους στόχους που είχατε θέσει, η σημερινή ημέρα ανοίγει μπροστά σας μία νέα προοπτική, μία αφορμή να επανεξετάσετε τις επιλογές σας και να διαλέξετε το δρόμο που σας ταιριάζει. Είναι η αρχή μίας νέας πορείας, που με όρεξη και προσήλωση θα ακολουθήσετε.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αφανείς ήρωες αυτής της προσπάθειας, τους εκπαιδευτικούς και τις οικογένειές σας, που ήταν δίπλα σας και σε αυτήν την πρόκληση.Από την πλευρά μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα να εξασφαλίσουμε σε όλες και όλους σας περισσότερες, ποιοτικότερες, πιο διευρυμένες επιλογές, για ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό που σας αξίζει», ανέφερε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Δείτε τις βάσεις

Περισσότερα σε Ειδήσεις