Τσίπρας από Θριάσιο: «Τραγική η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγω για δραματική κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής και δήλωσε πως το ΕΣΥ έχει φτάσει στα όρια του 

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

Στο Θριάσιο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση και συζήτηση με εργαζόμενους, δήλωσε πως ένα χρόνο μετά η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αττικής είναι τραγική.

“Αυτή τη φορά δεν μπορούν να υπάρξουν δικαιολογίες για το γεγονός ότι δεν υπήρχε προετοιμασία και σχέδιο” σημείωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στη “δραματική κατάσταση των νοσοκομείων, ιδιαίτερα της Αττικής”.

“Από τις αρχές Γενάρη, με επίσκεψή μου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχα επισημαίνει τον κίνδυνο να γίνει και στην Αττική κάτι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στην Θεσσαλονίκη. Να φθάσουν δηλαδή τα νοσοκομεία της Αττικής στο κόκκινο. Και ζήτησα σύγκλιση του συμβουλίου αρχηγών προκειμένου να υπάρξει σχέδιο για την αντιμετώπιση αυτού του κινδύνου” τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως “η κυβέρνηση αγνόησε την πρόταση αυτή και για τρεις μήνες μας έβαλε σε μια νέα αλλά απολύτως αποτυχημένη και ατελέσφορη καραντίνα, σε ένα lockdown αποτυχημένο”.

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας στο news2u.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις