Χριστούγεννα 2020: Οι πιο εντυπωσιακοί στολισμοί στους δήμους

Μπορεί τα φετινά Χριστούγεννα να είναι διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, ωστόσο οι στολισμοί σε κάποιους δήμους είναι πιο εντυπωσιακοί από ποτέ

Άρωμα Χριστουγέννων μύρισε σε όλη την Ελλάδα με τους δήμους ανά την επικράτεια να φωταγωγούν λαμπρά τους δρόμους και τις πλατείες τους εν όψει Χριστουγέννων. Παρ’ όλο που τα φετινά Χριστούγεννα δεν θα είναι τα ίδια και πολλοί θα τα γιορτάσουμε διαφορετικά με ή χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους, αναμφίβολα οι δήμοι πολλών πόλεων της Ελλάδας φρόντισαν να ομορφύνουν το τοπίο για τους πολίτες τους.

Στολισμός δήμου Αθηνών

Η πρωτεύουσα της χώρας άλλαξε ρούχα και έβαλε τα καλά της έτοιμη να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα του 2020. Δεδομένων των αντιδράσεων που είχαν δημιουργηθεί πέρυσι για τον στολισμό της Πανεπιστημίου στην Αθήνα, φέτος άλλαξε όψη και έγινε ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Στολισμός δήμου Πειραιά

Ο δήμος Πειραιά γέμισε με φωτεινά αστέρια αλλά και ένα αρχοντικό δέντρο μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο. Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, κατά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ως Δημοτική Αρχή, κληθήκαμε να ισορροπήσουμε μεταξύ της πανδημίας  που ταλαιπωρεί την παγκόσμια κοινότητα και της επιθυμίας μας να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στους πολίτες του Πειραιά,  στους δημότες και σε όλη την Ελλάδα. Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι μία γιορτή ελπίδας, αισιοδοξίας και αγάπης και ευχόμαστε την επόμενη χρονιά να  επανέλθουμε σε μια κανονικότητα και να γιορτάζουμε όλοι μαζί.»

Παράλληλα, καθ’όλη την διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα φωταγωγείται και ο Πύργος Πειραιά, το δεύτερο ψηλότερο κτίριο της Ελλάδας.

Στολισμός δήμου Γλυφάδας

Ο δήμος Γλυφάδας θέλοντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της πανδημίας φόρεσε- στην αρχή- στον Άγιο Βασίλη στην γωνία Λαζαράκη και Μεταξά μάσκα. Ωστόσο, όπως αναφέρει και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Ο πρώτος Άγιος Βασίλης, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά, έβαλε τη μάσκα του - για λόγους συμβολισμού και για να στείλει το δικό του μήνυμα - και σήμερα την έβγαλε για να δούμε το χαμόγελό του και να μοιράσει απλόχερα χαρά και αισιοδοξία!».

Στολισμός δήμου Βόλου

Ο δήμος Βόλου φρόντισε για ακόμη μια χρονιά να ντυθεί με τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά μπλε φωτάκια του, στολίζοντας τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και όχι μόνο.

Στολισμός δήμου Λαμιέων

Με την Λαμία να δοκιμάζεται από το ιό, ο δήμαρχος της πόλης Θύμιος Καραϊσκός, στέλνει το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους δημότες παρουσιάζοντας και τον εντυπωσιακό στολισμό της πόλης για τα Χριστούγεννα του 2020.

Περισσότερα σε Ειδήσεις