Συνελήφθη 50χρονος για σεξουαλική παρενόχληση αεροσυνοδού

Χαμός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια πτήσης Αθήνα- Θεσσαλονίκη με έναν 50χρονο επιβάτη, ο οποίος φέρεται να πήγε στην τουαλέτα και να παρενόχλησε αεροσυνοδό, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ανέφεραν πως δεν φορούσε τα ρούχα του.

 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open, ο άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, έβαλε στο στόχαστρο μία από τις αεροσυνοδούς, την οποία προσπάθησε να θωπεύσει.

Η αεροσυνοδός ενημέρωσε τον πιλότο του αεροσκάφους, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο επιβάτης, προχώρησε σε χειρονομίες εις βάρος και άλλων αεροσυνοδών, που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν κάθισε στη θέση του επιχείρησε να αυτοϊκανοποιηθεί, προκαλώντας νέα αναστάτωση σε πλήρωμα και επιβάτες.

Ο επιβάτης μετά το περιστατικό προσπαθούσε να αποφύγει τις συνέπειες παρακαλώντας τον πιλότο να μην ειδοποιήσει τις αρχές, επικαλούμενος το γεγονός ότι είναι παντρεμένος με δύο κόρες.

Τελικά, ο διαιτολόγος συνελήφθη κατά την αποβίβασή του. Μετά από πολύωρες καταθέσεις των μελών του πληρώματος, ο δράστης της σεξουαλικής επίθεσης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο.

Την επόμενη μέρα εκπρόσωποι της αεροπορικής εταιρίας επικοινώνησαν μαζί του, όπως συνηθίζεται και ο επιβάτης φέρεται να τους παρακάλεσε να μην καταθέσουν μήνυση εναντίον του.

Περισσότερα σε Ειδήσεις