Πρόγραμμα στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας: Μέχρι πότε πρέπει να καταχωρηθούν τα voucher

Voucher ύψους 180 ευρώ

H Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση για το «Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών για παιδιά προσχολικής ηλικίας».

Συγκεκριμένα σ’ αυτήν αναφέρεται πως η καταχώρηση των voucher και η σύναψη των συμβάσεων με τις ωφελούμενες του νέου προγράμματος, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως και τις 19/10/2020, προκειμένου οι φορείς να πληρωθούν τον Οκτώβριο.

Δεν υπάρχει η υποχρέωση των ωφελούμενων για συμπλήρωση των Ερωτηματολογίων Εισόδου και Εξόδου.

Τι δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου για τις θέσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς δήλωσε σήμερα:

«Το πρόγραμμα Στήριξης Οικογενειών με παιδιά Προσχολικής Ηλικίας, αυτή τη χρονιά διευρύνθηκε με κάθε δυνατό τρόπο: Αυξήσαμε κατά 17% τον προϋπολογισμό του προγράμματος, αυξήσαμε κατά 33% τα εισοδηματικά κριτήρια, κατά 18% τους δικαιούχους και επιτρέψαμε - για πρώτη φορά - στις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο να δηλώσουν συμμετοχή. Συνολικά φέτος εισάγονται με vouchers σχεδόν 92.000 παιδιά, από αυτά τα 12.000 με τα επιπλέον voucher παράλληλου προγράμματος».

Τα οριστικά αποτελέσματα

Τα οριστικά αποτελέσματα και τους οριστικούς πίνακες των δικαιούχων ανήρτησε η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. για το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας (2020-2021).

- Ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα

Περισσότερα σε Ειδήσεις