Πατούλης δείχνει ΔΕΔΔΥΕ για το μπάχαλο στην ηλεκτροδότηση.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μιλώντας το πρωί στην δημόσια τηλεόραση επέρριψε τις ευθύνες για τις βλάβες στην ηλεκτροδότηση που παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα σε πολλές περιοχές,  στον ΔΕΔΔΥΕ. 

Όπως είπε, ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης  ο ΔΕΔΔΥΕ  υποχρεούται να πάει να κόψει τα δέντρα που βρίσκονται κοντά σε ηλεκτροφόρα καλώδια. Επίσης τόνισε ότι στις συναντήσεις που γίνονται ανά διαστήματα για την προετοιμασία σέ τυχόν έκτακτες περιπτώσεις φαινομένων δεν συμμετέχει εκτός από σπάνιες φορές και απηύθυνε έκκληση στην διοίκηση του ΔΕΔΔΥΕ για αποκατάσταση των πραγμάτων. Τέλος διευκρίνισε ότι υπάρχουν δεκάδες αιτήματα δήμων προς τον ΔΕΔΔΥΕ για επέμβαση της πριν από χιονιά που περιμένουν ακόμη απάντηση.

διαχειριστης ρευματος

Πάντως ο ΔΕΔΔΥΕ απο την μεριά του - ο οποίος δέχεται και τις περισσότερες βολές - δηλώνει αναρμόδιος και ρίχνει το ''μπαλάκι''στους Δήμους.

Αξίζει να σημειωθεί οτι για άλλη μια φορά σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης, όπως στην περίπτωση της κακοκαιρίας ''Μήδειας'', αποδεικνύεται  το τεράστιο πρόβλημα των γραφειοκρατικών αρμοδιοτήτων ανάμεσα στις υπηρεσίες, με ομήρους  τους πολίτες.

''Σταδιακή αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Βόρεια Προάστια''  

Αναφορικά με την αποκατάσταση του ηλεκτρικού ρεύματος Ο ΔΕΔΔΗΕ με Δελτίο Τύπου ανακοίνωσε ,ότι τα συνεργεία του συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους και αυτή την ώρα, μεσημέρι της 17ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να ολοκληρώσουν την επανηλεκτροδότηση 22 γραμμών Μέσης Τάσης. Οι γραμμές αυτές ηλεκτροδοτούν περίπου 40.000 νοικοκυριά σε τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Αγ. Στέφανος, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Νέο Ψυχικό, Παλαιό

Ψυχικό, Φιλοθέη, Παπάγου, Πετρούπολη, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Πεύκη,

Βριλήσσια, Γλυκά Νερά, Κάτω Κηφισιά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί, το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα

ηλεκτροδότησης ήταν 70.000, άρα έως αυτή την ώρα έχουν ηλεκτροδοτηθεί

περίπου 30.000 νοικοκυριά.

Περισσότερα σε Ειδήσεις