Παγώνη: «Αυξήθηκε ο αριθμός των νοσηλευόμενων σε απλές κλίνες»

Την προσοχή όλων εφιστά η Ματίνα Παγώνη - Αυξήθηκαν οι ασθενείς σε απλές κλίνες - Μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα» δήλωσε η Πρόεδρος Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών - Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη μετά το νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων που ανακοινώθηκε χθες από τον ΕΟΔΥ.

Η κα. Παγώνη δήλωσε πως το μείζον πρόβλημα έγκειται στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας, αναφέροντας πως υπολείπεται σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Παράλληλα σημείωσε πως έχει αυξηθεί ο αριθμός των νοσηλευόμενων σε απλές κλίνες, εκ των οποίων αναμενόμενο είναι κάποιοι να μεταφερθούν σε ΜΕΘ.

Η κα. Παγώνη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha δεν δίστασε να δηλώσει πως η καθολική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους θα έπρεπε να έχει θεσπιστεί εδώ και έναν μήνα.

«Αποτελέσματα σε 20 μέρες»

«Δεν σημαίνει ότι επειδή θα μπούμε σε lockdown, θα κάνουμε ρεβεγιόν» δήλωσε κατηγορηματικά η κα. Παγώνη. «Μπαίνουμε σε μια δύσκολη περιπέτεια για να έχουμε κάποια θετικά αποτελέσματα σε 20 μέρες» συμπλήρωσε. Παράλληλα θεώρησε πως η τηλεργασία θα έπρεπε να είχε αυξηθεί, προκειμένου να αποσυμφορηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Περισσότερα σε Ειδήσεις