Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση του 45χρονου πολίστα, Αλέξη Σταϊκόπουλου 

Συντριπτικά χτυπήματα σε ολόκληρο το σώμα του 45χρονου πολίστα, Αλέξη Σταϊκόπουλου, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, ο οποίος ολοκλήρωσε πριν λίγη ώρα την νεκροτομή.

του Γιώργου Σόμπολου

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών, ο 45χρονος έχει ένα βαρύ τραύμα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, συντριπτικά κατάγματα πλευρών, ρήξη αορτής και συκωτιού.

Όλο του το σώμα ήταν χτυπημένο, ενώ ο θάνατος του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επήλθε σε διάστημα 2-3 λεπτών.

Ο 45χρονος πολίστας, επέστρεψε από ταξίδι με σκάφος, στο οποίο επέβαιναν και άλλοι συνάδελφοι του. Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ του Σαββάτου, ανέβηκε στο μηχανάκι του και κατευθύνθηκε προς Γλυφάδα διαμέσου της παραλιακής λεωφόρου.

Στο ύψος της πεζογέφυρας του Αγίου Κοσμά και ενώ το φανάρι ήταν κόκκινο, ο 45χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε "αφρενάριστος" σε τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα. Το ένα εκ των οχημάτων, εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης, έπεσε πάνω σε ένα ακόμη όχημα, με αποτέλεσμα στην καραμπόλα να εμπλακούν πέντε συνολικά οχήματα και η μηχανή του 45χρονου.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν φορούσε κράνος και ίσως, εάν φορούσε, να βρισκόταν αυτή τη στιγμή στη ζωή. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί εάν είχε καταναλώσει, και πόσο, αλκοόλ.

Το τμήμα τροχαίας Καλλιθέας διενεργεί την προανάκριση για το θανατηφόρο τροχαίο, ενώ η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Βουλιαγμένης.

Περισσότερα σε Ειδήσεις