Νίκος Παππάς: Είμαι περήφανος - Έχω κάνει το καθήκον μου απέναντι στο συμφέρον του ελληνικού λαού

Νίκος Παππάς: Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας προϊόν ενός ανταγωνισμού μεταξύ εθελοδουλίας και θράσους

Της Μαύρας Σαραντοπούλου

«Μέσα σε συνθήκες οικονομικής ασφυξίας ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός αδειών. είχατε για δεκαετίες λερωμένη τη φωλιάς σας. Για μία διαδικασία που το δημόσιο δεν δαπάνησε λεφτά, εισέπραξε. Τα λεφτά που είχατε αρνηθεί συστηματικά να εισπράξετε παραβιάζοντας το Σύνταγμα», τόνισε ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή, στη συζήτηση πρότασης της ΝΔ, για σύσταση προανακριτικής επιτροπής εις βάρος του πρώην υπουργού, για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

«Δεχτήκαμε πιέσεις και συκοφαντίες. Γιατί θελήσαμε πιστοί στον όρκο μας στο σύνταγμα να εφαρμόσουμε αυτό που αναφέρεται να έχουν άδεια οι σταθμοί.

Είμαι περήφανος που ανεβαίνω σε αυτό το βήμα με αφορμή τη διάτρητη και προσβλητική για τον κοινό νου πρόταση της ΝΔ. Έχω κάνει το καθήκον μου απέναντι στο συμφέρον του ελληνικού λαού, στις ιδέες μου και την παράταξη μου.

Είναι το προϊόν ενός ανταγωνισμού μεταξύ εθελοδουλίας και θράσους. Όλους αυτούς τους μήνες παρακολουθούμε μαζί με τον λαό τα έργα του κ. Μητσοτάκη. Τα έφερε έτσι η τύχη που η σημερνή συζήτηση διεξάγεται ε μία ημέρα που σημαδεύεται από το αρνητικό ρεκόρ της πανδημίας σε κρούσματα και διασωληνωμένους.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις