T.Κ. Αγίων Θεοδώρων: Στα σκαριά εξαγορά οικοπέδου για ανέγερση νέου Λυκείου

 

Η αγορά οικοπέδου για την κατασκευή νέου Λυκείου στους Αγίους Θεοδώρους, θα απασχολήσει την Τρίτη 26 Ιανουαρίου (ώρα 17:00), το τοπικό Συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων. 

Όπως δήλωσε στο kedenews o πρόεδρος της Κοινότητας, Αριστείδης Κωνσταντής- Σκουλαρίτης, γίνεται το πρώτο βήμα για την εξαγορά οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί νέο Λύκειο και μετά θα συσταθεί φάκελος με αίτημα για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ''Αντώνης Τρίτσης''. Προς το παρόν δεν έχει επιλεγεί συγκεκριμένη θέση για την κατασκευή του Λυκείου, καθώς θα συσταθεί ειδική επιτροπή από τον Δήμο για την καταλληλόλητα του χώρου. Σημειώνουμε εδώ ότι αυτή την στιγμή στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων υπάρχει ένα Γυμνάσιο, το οποίο φιλοξενεί στην ουσία και το Λύκειο με το μεν πρώτο να αριθμεί περίπου 165 μαθητές το δε δεύτερο 134 μαθητές.

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση για το τοπικό Συμβούλιο και τα θέματα:

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων (δια περιφοράς ).

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων) την 26η Ιανουαρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 17:00 ( χρόνος έναρξης ) – 21:00 ( χρόνος λήξης ) η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με την από 11-03-2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (κατεπείγοντα μέτρα κατά του κορωνοϊού) και την Εγκύκλιο 426/ 13.11.2020 , για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης

1. Περί Διαβίβαση των α) αρίθμ πρωτ:110165/29-12-2020 εγγράφου της κτηματικής υπηρεσίας Κορίνθου περί χαρακτηρισμού ως δημόσιου κτήματος και εξαγοράς τμήματος Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου (νυν Δημοτική Οδό ) από την εταιρεία ΜΟΤΟΙ 4ΙΕ (ΕΛΛΑΣ) (αριθμ πρωτοκ. Δήμου 35/04ω01-2021 β) του αριθμ πρωτ:24987/29-12-2020 εγγράφου της εταιρείας ΜΟΤΟΡ 4ΙΑ με συνημμένη την από 23-12-2020 κυκλοφοριακή μελέτη τον Πολ Μη. κ. Ευάγγελου Σαμαρά σχετική με την περιγραφή συνθηκών κυκλοφορίας σε τμήμα της Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (νϋν Δημοτική Οδό) προς λήψη σχετικής απόφασης σχετικής με χαρακτηρισμό οδικού τμήματος ως δημόσιου κτήματος και έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων .

2. Περί αιτήματος εθελοντών της Δημοτικής βιβλιοθήκης Αγίων Θεοδώρων για την έκδοση βιβλίου Λαογραφικού και Ιστορικού περιεχομένου.

3. Περί επέκτασης δημοτικού φωτισμού στους Αγίους Θεοδώρους.

4. Περί τοποθέτησης μπράτσων σε υπάρχουσες κολώνες της ΔΕΗ.

5. Περί αγοράς οικοπέδου για την κατασκευή νέου Λυκείου στους Αγίους Θεοδώρους.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ-ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΙΤΗΣ

Περισσότερα σε Ειδήσεις