Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της 84χρονης γυναίκας από τα Πατήσια

 

Ασφυκτικό θάνατο δια της απόφραξης των άνω αναπνευστικών οδών, διαπίστωσε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, μετά την εξέταση της σορού της 84χρονης γυναίκας, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Πατήσια.

Του Γιώργου Σόμπολου

Τη νεκρή γυναίκα βρήκε ο γιος της, ο οποίος κάλεσε και το "100". Το σπίτι ήταν "επιμελώς" ψαγμένο, η 84χρονη Σοφία βρισκόταν νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και ο γιος της, την ώρα που έγινε το φονικό, δήλωσε πως κοιμόταν στο δωμάτιο του, χωρίς να καταλάβει το παραμικρό.

Ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης κατά την νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στο νεκροτομείο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως η 84χρονη γυναίκα βρήκε ασφυκτικό θάνατο.

Στα χέρια της, υπήρχαν σημάδια περίδεσης, όπως χθες είχε αποκαλύψει το news2u.gr, στο στόμα της υπήρχαν ευρήματα που επιβεβαιώνουν ότι κάποιος της έβαλε ένα πανί, για να μην φωνάξει, ενώ το υπόλοιπο σώμα της δεν έφερε το παραμικρό ίχνος κακοποίησης.

Έως και αυτή την ώρα οι έρευνες των αστυνομικών δεν έχουν αποφέρει αποτέλεσμα. Υπάρχουν ενδείξεις για το τι πιθανόν να έχει συμβεί, ωστόσο έως τώρα, τα ευρήματα δεν  επιβεβαιώνουν αυτές τις εκτιμήσεις. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναμένουν το πόρισμα των ελέγχων από τα αποτυπώματα και το γεννητικό υλικό ώστε να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Περισσότερα σε Ειδήσεις