Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα

 

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι λαϊκές αγορές την Καθαρά Δευτέρα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών.

 

Παραδοσιακά - όπως κάθε άλλη χρονιά - την Καθαρά Δευτέρα είναι ανοικτά οι φούρνοι, τα μίνι μάρκετ οι λαϊκές αγορές και τα ιχθυοπωλεία, ενώ κλειστά θα παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ. Ειδικά για τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, αυτά θα ανοίξουν το πρωί της Κυριακής αλλά φέτος δεν θα κάνουν το ξενύχτι προς την Καθαρά Δευτέρα.

Οι πολίτες, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους για το σαρακοστιανό τραπέζι, στέλνοντας τον κωδικό μετακίνησης 2 στο 13033.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλιάτος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε όλους τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τους υπαίθριους χώρους των λαϊκών αγορών προκειμένου να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλές τιμές και για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Κυριακή, η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική και Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει από τις 7 το απόγευμα και θα διαρκέσει ως τις 5 το πρωί. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του κ. Χαρδαλιά, οι μετακινήσεις με τα SMS 2 και 3 θα γίνονται μόνο εντός του δήμου διαμονής των πολιτών ή εντός 2 χιλιομέτρων από την οικία τους. Για τον κωδικό 6 ισχύει ότι δεν υπάρχει χιλιομετρικό όριο για όσους κινούνται με τα πόδια ή με ποδήλατο, συνεπώς και όσοι επιθυμούν να βγουν για το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού θα πρέπει να το κάνουν εντός των ορίων του δήμου διαμονής τους ή γενικότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους.

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις