Ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε μήνυση κατά Καπουτζίδη και Καινούριου

Ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε πως θα προσφύγει στο ΕΣΡ μέσα από ανακοίνωση του, θέτοντας στο στόχαστρο την Κατερίνα Καινούριου και τον Γιώργο Καπουτζίδη

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι θα προσφύγει στο ΕΣΡ, θα κινηθεί κατά άλλων δικηγόρων και «δημοσιογράφων, ηθοποιών, μόδιστρων μαγείρων και παρουσιαστών εκπομπών» που, όπως λέει, έθιξαν την υπόληψη του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ θα κινηθεί νομικά και ο ίδιος προσωπικά κατά όσων «έθιξαν την τιμή μου, αλλά και την επαγγελματική μου επάρκεια και αξιοπρέπεια».

Οι κατηγορίες του Αλέξη Κούγια

Μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας στην ανακοίνωση του δήλωσε σχετικά με τον Γιώργο Καπουτζίδη:

«Ιδιαίτερα για τον Καπουτζίδη, αυτό το νέο πρότυπο της κοινωνίας, που στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην Υγειά μας» επί 3 ώρες, ανέλυε –παρουσίαζε τον έρωτά του με το σύντροφό του, ο οποίος του αφιέρωνε και του τραγουδούσε τραγούδια, ενώπιον των φυσιολογικών οικογενειών μας και των φυσιολογικών παιδιών μας και ενώπιον εκατομμυρίων τηλεθεατών και ο οποίος τόλμησε, για να προσβάλει τη τιμή και την υπόληψή μου και να θίξει τον φυσιολογικό τρόπο δημιουργίας οικογενείας, και ανήρτησε μια φωτογραφία μου μετά από επίθεση από μπράβο, για την οποία εκκρεμεί ποινική δικογραφία, του επιφυλάσσω ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια».

Όσον αφορά την Κατερίνα Καινούριου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Την ίδια ιδιαίτερη μεταχείριση επιφυλάσσω και στην «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής στο Open TV, γιατί θα πρέπει να καταλάβει ότι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιο παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

Καινούριου: «Ντροπή σας, δεν σας φοβόμαστε»

Η Κατερίνα Καινούριου, έδωσε την απάντησή της στον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό κατά συρροή. Η Κατερίνα Καινούριου έκανε σαφές πως αν ο Αλέξης Κούγιας χρησιμοποιεί τη φράση «επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου» όπως το «επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι», τότε είναι τιμή της που μιλά για εκείνη αλλά δεν θα επιτρέψει κανένας να μιλήσει για το ήθος της. «Δεν σας φοβόμαστε, κ. Κούγια. Ντροπή σας», είπε η Κατερίνα Καινούριου

Ταυτόχρονα η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

«Αν, λοιπόν, το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος” μαγκιά μου, τιμή μου. Αν, όμως, υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα και αν σηκώσει, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ στην πρώτη γραμμή με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου και αυτό δεν τολμάει να το αμφισβητήσει κανένας. Γνωρίζει και τον πατέρα μου ο κ. Κούγιας. Γνωρίζει και τον τρόπο με τον οποίο με έχουν μεγαλώσει οι γονείς μου. Ανυπομονώ να δω τι θα πει ο πατέρας μου. Ντροπή σας, κ. Κούγια. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο και πολύ ασχοληθήκαμε. Ντροπή σας.

Δεν σας φοβόμαστε κ. Κούγια. Για το ήθος μερικών ανθρώπων που μας θίγετε τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε και εμείς. Δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει».

Περισσότερα σε Ειδήσεις