Ανεξέλεγκτα τα αυτοσχέδια κορονοπάρτι σε πλατείες της Αθήνας

Χαμός με τα υπαίθρια πάρτι για ένα ακόμα βράδυ στις πλατείες της Αθήνας, σε Εξάρχεια, Κολωνάκι, Ψυρρή και Μοναστηράκι,  χωρίς μέτρα και αποστάσεις.

Συνωστισμός παρατηρήθηκε στις πλατείες για ένα ακόμα βράδυ, καθώς εκατοντάδες νέοι εκμεταλλευόμενοι και τον ανοιξιάτικο καιρό ακολουθούν καλέσματα σε αυτοσχέδια κορονοπάρτι.

Ειδικότερα το βράδυ του Σαββάτου κόσμος κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο κατέκλυσε την πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη, ενώ ανάλογες εικόνες παρατηρήθηκε και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, όπως τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, του Ψυρρή και στη Βεάκη στο Περιστέρι, όπου κυριολεκτικά στα πεζοδρόμια δεν έπεφτε καρφίτσα.

Μάλιστα, στην Κυψέλη στήθηκε πάρτι παρόμοιο με εκείνο της Παρασκευής με πολλά άτομα, σύμφωνα με το Open, ακόμα και 1.000. Η αστυνομία ψάχνει μέσω των social media τους διοργανωτές.

Το απόγευμα του Σαββάτου εμφανίστηκαν ξανά στην πλατεία Βαρνάβα αστυνομικές δυνάμεις. Μέλη του νεοσύστατου σώματος της ΕΛ.ΑΣ, με τα γάλαζια μπουφάν, κύκλωσαν την πλατεία Βαρνάβα.

Στην ευρύτερη περιοχή, η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε ελέγχους, ενώ δεν επέτρεπε να προσεγγίσουν την πλατεία άτομα που δεν διαμένουν στην περιοχή.

Και όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που το κέντρο της Αθήνας «βράζει» από κρούσματα, οι εισαγωγές παραμένουν στα ύψη, προκαλώντας ασφυξία στα νοσοκομεία.

Περισσότερα σε Ειδήσεις