Κικίλιας: Μέχρι το Σάββατο θα έχουν διενεργηθεί στη χώρα 500.000 εμβολιασμοί

Δύο φορητές Μ.Ε.Θ. πρωτοποριακής τεχνολογίας εγκαινίασε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πριν από λίγο στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»στη Θεσσαλονίκη

Mέχρι το Σάββατο θα έχουν γίνει στη χώρα μας 500.000 εμβολιασμοί, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά την επίσκεψη του στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα εξέφρασε την ικανοποίηση του για την προσέλευση του κόσμου στα εμβολιαστικά κέντρα.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στην εμβολιαστική εκστρατεία που είναι σε εξέλιξη, επισημαίνοντας πως όλη αυτή η πρωτόγνωρη επιχείρηση γίνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία και πως καθώς θα έρχονται περισσότερα εμβόλια θα αυξάνονται οι ροές προς τα εμβολιαστικά κέντρα σύμφωνα με το grtimes.gr.

Επισήμανε δε, ότι τη Δευτέρα, θα δημιουργηθούν έξτρα εμβολιαστικές γραμμές και εμβολιαστικά κέντρα, τα οποία είναι ήδη 52 στη Θεσσαλονίκη. Ζήτησε τέλος την εφαρμογή των μέτρων από όλους, ευχαριστώντας τους υγειονομικούς για τη μάχη που δίνουν, λέγοντας πως το τελευταίο διάστημα έχουν προστεθεί 10.000 άτομα στο ΕΣΥ.

Δείτε όσα δήλωσε: 

Περισσότερα σε Ειδήσεις