Αβάσταχτη οδύνη στην κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ

Αβάσταχτη οδύνη στην κηδεία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στην Καλλίφυτο Δράμας, που πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Τραγικές φιγούρες η σύζυγος, ο γιος, η μάνα και η αδερφή του άτυχου δημοσιογράφου.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό.

Λίγο μετά τη 13.00 έφτασε και η αδερφή του, όπου ζει μόνιμα στη Γερμανία.

Συγκλονιστική ήταν και η ανάρτησή της στα social media, με την οποία αποχαιρέτησε τον αδερφό της:

«Αγόρι μου, αδερφούλη μου, δε μπορώ αγάπη μου να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σε χώρισαν από την οικογένειά σου. Αγόρι μου, αγόρι μου, ψυχή μου, ποιοι ήταν αυτοί που σου στέρησαν τη ζωή; Αγάπη μου γλυκιά, για μένα ήσουν ο μικρός μου αδερφός. Δύο ήμασταν. Για μένα ήσουν το μικρό μου αδερφάκι.

«Σ’ αγαπώ ψυχή μου γλυκιά, δε μπορώ αγάπη μου να σου πω καλό παράδεισο, γιατί δεν ήσουν γι’ αυτό το μακρινό ταξίδι…».

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους κι αν δεν υπήρχαν σε ισχύ τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, πολύς κόσμος θα ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο .

Η οικογένειά του ζήτησε από τον δημοσιογραφικό κόσμο της χώρας να συνεχίσει την έρευνα για τη δολοφονία του. «Η εκτέλεση του Γιώργου Καραϊβάζ να μη γίνει αφορμή οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι να φοβηθούν και να σταματήσουν το ερευνητικό τους έργο, αλλά αντίθετα να γίνουν περισσότεροι αυτοί που θα προσπαθούν και θα αναζητούν την αλήθεια και την πραγματικότητα»..

Περισσότερα σε Ειδήσεις