Καθυστερήσεις στην ενημέρωση για τα νέα μέτρα - Διχασμένη η επιτροπή

Καθυστερήσεις υπάρχουν στην ανακοίνωση των νέων μέτρων από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας καθώς όπως φαίνεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων φαίνεται να είναι διχασμένη

Σε «θρίλερ» εξελίσσεται η ενημέρωση για τα νέα μέτρα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, καθώς όπως φαίνεται η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι διχασμένη για τις τελικές αποφάσεις.

Η επιτροπή συνεδριάζει από σήμερα στις 10 το πρωί ενώ οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν πολύ αργότερα το απόγευμα.

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα που θα επιβληθούν στην Αττική και όχι μόνο, φαίνεται πως «κλείδωσε» η απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 τα Σαββατοκύριακα. Η επιδημιολογική εικόνα της Αττικής φαίνεται πως είναι αρκετά επιβαρυμμένη καθώς σχεδόν ο μισός αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων εντοπίζονται στην περιφέρεια.

Την ίδια στιγμή, σκληρό lockdown αναμένεται να εφαρμοστεί και στην Πάτρα – όπως άλλωστε είχε δηλώσει και ο δήμαρχος μετά την επίσκεψη του υπουργού Πολιτικής Προστασίας – αλλά και στην Χαλκίδα και τον Άγιο Νικόλα Λασιθίου καθώς όπως δείχνουν τα επιδημιολογικά δεδομένα υπάρχει μεγάλη έξαρση σε αυτές τις περιοχές.

Περισσότερα σε Ειδήσεις