Καταθέτει η σύζυγος του θεατρικού παραγωγού που κατηγορείται για το ριφιφί σε θυρίδες τράπεζας

Προσήλθε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι η σύζυγος του κατηγορουμένου ως δράστη της κλοπής των τεσσάρων θυρίδων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Νέο Ψυχικό

Του Γιώργου Σόμπολου

Η γνωστή από τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, ως ειδικός σε θέματα ονυχοπλαστικής, βρέθηκε στο κτίριο 9 της εισαγγελίας Αθηνών προκειμένου να καταθέσει στον ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ζητήσει από τον ανακριτή τη δυνατότητα να έρχεται σε επαφή με τον σύζυγό της καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζει αυτό δεν έχει καταστεί εφικτό τις τελευταίες ημέρες. Επίσης, αναμένεται να καταθέσει σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ότι ο σύζυγος της, δεν είναι ο δράστης του ριφιφί.

Στις 14:00 το μεσημέρι αναμένεται να προσέλθει και ο σύζυγός της, γνωστός θεατρικός παραγωγός, ο οποίος κατηγορείται για τις κλοπές στις θυρίδες από τράπεζα των προαστίων. σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και να δώσει τις δικές του εξηγήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες επιμένει στη στάση του και αρνείται ότι βρίσκεται πίσω από την κλοπή των θυρίδων όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του υπάρχει το στοιχείο της εύρεσης γενετικού υλικού σε παραβιασμένη θυρίδα. Ωστόσο, μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουν βρεθεί τα κλοπιμαία τα οποία αγγίζουν σε συνολική αξία τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται κυρίως για χρυσαφικά και κοσμήματα αλλά και χρήματα που υπήρχαν στις θυρίδες που ανήκουν σε τέσσερις επιφανείς γυναίκες.

Περισσότερα σε Ειδήσεις