Άρπαξαν ακόμη και τις… κατσαρόλες διαρρήκτες στον Άγιο Βασίλειο

Διαρρήκτες άδειασαν σπίτι στην Κάρπαθο και έφυγαν ανενόχλητοι-Ανησυχίες για αύξηση της εγκληματικότητας εκφράζουν οι ντόπιοι

Τελικά είναι να απορεί κανείς για το πώς κάποιοι άνθρωποι, ιδίως εν μέσω κορονοϊού και με όλα όσα έχουν πέσει πάνω μας σαν «χιονοστιβάδα», εξακολουθούν να είναι οπαδοί του γνωστού και το βιολί… βιολάκι!

Αφορμή για τις παραπάνω σκέψεις στάθηκε αυτήν τη φορά ένα δημοσίευμα που κάνει λόγο για την Κάρπαθο, όχι όμως για να μας υπενθυμίσει το πόσο υπέροχο είναι και αυτό το νησί της χώρας μας αλλά για να μας μεταφέρει κάτι δυσάρεστο, όπως είναι η διπλή διάρρηξη δύο σπιτιών στην Όλυμπο και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου.

Όπως αναφέρεται στην τοπική ιστοσελίδα karpathiakanea.gr, στην πρώτη κατοικία οι ιδιοκτήτες στάθηκαν τυχεροί κι αυτό γιατί είχαν πάρει τα πράγματα τους από το σπίτι. Οι κλέφτες βγήκαν από το πρώτο σπίτι με άδεια χέρια και προχώρησαν στο γειτονικό, το οποίο στην κυριολεξία, άδειασαν! Μάλιστα -όπως φημολογείται- άρπαξαν ακόμη και τα κουζινικά, τα πιάτα και τις κατσαρόλες(!).

Καρπάθιοι που μένουν στην Αθήνα εκφράζουν την ανησυχία τους για τις δυο κλοπές και λαμβάνοντας υπ’όψιν την ερημιά που επικρατεί στο νησί τον χειμώνα, φοβούνται για την αύξηση της εγκληματικότητας και αναρωτιούνται, ποιοι μπορεί να είναι οι  θρασύτατοι κλέφτες.

Εν αναμονή της αποκάλυψης…

Περισσότερα σε Ειδήσεις