Κεφαλονιά: Βουλευτής της ΝΔ, έλαβε 15χιλιάδες ως αποζημίωση - Επικρίσεις απο την τοπική κοινωνία

Καταγγελίες ηθικής φύσεως για τον βουλευτή της ΝΔ Παναγιώτη Καππάτο, ο οποίος έλαβε αποζημίωση ειδικού σκοπού για την covid19 15.000 ευρώ από το κράτος ως ενίσχυση για το δικηγορικό γραφείο που διατηρεί.

Σε δύσκολες συνθήκες εν μέσω πανδημίας, αρκετές επιχειρήσεις έμειναν εκτός οικονομικής ενίσχυσης ή έλαβαν περιορισμένη βοήθεια. Ο βουλευτής Κεφαλονιάς όμως  δεν έχασε τη  ευκαιρία να εντάξει σε πρόγραμμα επιδότησης την επιχείρησή του ως πληγείσα, λαμβάνοντας  το ποσό των 15χιλιάδων ευρώ.

Παράγοντες του νησιού που γνωρίζουν πως έχουν τα πράγματα, μιλούν για προκλητική συμπεριφορά του βουλευτή την ώρα που επιχειρήσεις του νησιού κλείνουν ή φυτοζωούν. Φαίνεται οτι οικονομική ενίσχυση έλαβαν και ο στενός του συνεργάτης Φίλιππος Μεταξάς Αγγελετάτος, και ο Αντιδήμαρχος Αργοστολίου Νικόλαος Κουρκουμέλης.

Πάντως μέλη του δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς καταγγέλλουν πως δεν γίνεται ο κ. Καππάτος να εισπράττει κανονικά τη βουλευτική αποζημίωση και απο την άλλη να εμφανίζεται ως  πληττόμενος δικηγόρος από τον covid και να λαμβάνει αποζημίωση.

Αποζημίωση βουλευτή

 

Περισσότερα σε Ειδήσεις