Ο Γιώργος Κωστούρος καλεσμένος στην εκπομπή “NET 24”

Καλεσμένος στην εκπομπή “NET 24” βρέθηκε σήμερα ο Διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας kedenews

Τα θέματα της επικαιρότητας σχολίασε νωρίτερα ο Διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας kedenews, Γιώργος Κωστούρος στην εκπομπή “NET 24” στο κανάλι “attica”.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Ταλαμάγκας στην εισαγωγή της εκπομπής στάθηκε και στο φύλλο της εφημερίδας, η οποία έχει αμιγώς αυτοδιοικητικό χαρακτήρα.

Ενόψει των διεργασιών της Συνόδου Κορυφής που βρίσκονται σε εξέλιξη από το μεσημέρι, ο κ. Κωστούρος δήλωσε πως «για ακόμα μια φορά η Γερμανία δημιουργεί θέμα και δεν θα υποβληθούν oι απαιτούμενες κυρώσεις στην Τουρκία».

Αναφορικά με το θέμα του κορονοϊού ο διευθυντής της εφημερίδας δήλωσε πως απαιτείται μεγάλη προσοχή απ' όλους, ορμώμενος από την χθεσινή τοποθέτηση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, όπου και δήλωσε πως στη Δυτική Αττική παρατηρείται αυξημένος αριθμός κρουσμάτων, συγκριτικά με το υπόλοιπο λεκανοπέδιο.

Τέλος ο σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας της περιφέρεια Αττικής, Κίμων Λογοθέτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Κωστούρο αλλά και την εφημερίδα kedenews, που στέκεται αρωγός από την πρώτη στιγμή στο έργο της περιφέρειας.

Παρακολουθείστε απόσπασμα από την εκπομπή:

[video width="1112" height="720" mp4="/wp-content/uploads/2020/12/kostouros.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις