Γιώργος Καραϊβάζ: Συνεχίζονται οι έρευνες για τους δολοφόνους του δημοσιογράφου

Τους φυσικούς και κυρίως τους ηθικούς αυτουργούς της εν ψυχρώ δολοφονίας του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξακολουθούν και αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής

Του Γιώργου Σόμπολου

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του news2u.gr, αναμένεται να κληθούν άτομα με τα οποία είχε επαφές τον τελευταίο καιρό ο γνωστός δημοσιογράφος. Τόσο απλό τους κόλπους της αστυνομίας, όσο και από την αποκαλούμενη "Greek mafia". Οι κλήσεις βέβαια για καταθέσεις-εξηγήσεις δεν θα είναι τυχαίες, αλλά στοχεύσετε, βάσει των πληροφοριών που έχουν αντληθεί από τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις των αρμοδίων τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, νωρίς σήμερα το πρωί κλιμάκιο της Ασφάλειας πήγε στο γραφείο του αστυνομικού συντάκτη και παρέλαβε τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ έδωσε κατάθεση έδωσε και μία γυναίκα-συνάδελφος του, καθώς εργάζονται μαζί στο ίδιο γραφείο.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αναλύσεις των δεκάδων κλειστών κυκλωμάτων καταγραφής που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικών αρχές. Σε μια προσπάθεια, να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο όπως για παράδειγμα κάποιο τατουάζ ή σημάδι, το οποίο θα μπορείς να οδηγήσει τους αστυνομικούς στην ταυτότητα των δραστών.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ. 

Περισσότερα σε Ειδήσεις