Φουρθιώτης: Κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση

Αντιμέτωπος με πληθώρα κατηγοριών βρίσκεται ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης η μια εκ τω οποίων αφορά την συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση

Πολλές είναι οι κατηγορίες που φαίνεται να βαραίνουν τον Μένιο Φουρθιώτη που συνελήφθη από τη Δίωξη Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του Φουρθιώτη περιλαμβάνει τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση από κοινού με τους άλλους δύο συλληφθέντες που θα οδηγηθούν μαζί του στην Εισαγγελία, της ηθικής αυτουργίας και συναυτουργίας σε εκρήξεις και της ηθικής αυτουργίας με βάση το νόμο περί όπλων.

Εκτός από τα τρία κακουργήματα, ο φάκελος σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη περιλαμβάνει και δύο πλημμελήματα: αυτό της απάτης και της απόπειρας εκβίασης.

Η σύλληψη του τηλεπαρουσιαστή

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη σήμερα το πρωί και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα κατηγορούμενος για την επίθεση στο ίδιο του το σπίτι. Σύμφωνα δηλαδή με το κατηγορητήριο, ο παρουσιαστής φέρεται να προσέλαβε δύο δράστες ώστε να πυροβολήσουν το σπίτι του.

Ειδικότερα, από την βαλλιστική εξέταση προέκυψε πως οι κάλυκες που βρέθηκαν στην συμπλοκή της Νέας Ερυθραίας και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη προέρχονται από το ίδιο όπλο. Οι αστυνομικοί του τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, εντόπισαν ευρήματα που τους οδήγησαν τελικά στον έναν εκ των δύο εμπλεκόμενων στις παραπάνω επιθέσεις.

Ο παρουσιαστής μέχρι στιγμής αρνείται τις κατηγορίες αποδίδοντας τις κατηγορίες σε άλλους λόγους.

Περισσότερα σε Ειδήσεις