Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι η Μαρίνα Πατούλη - Ευγνώμων για τα μηνύματα συμπαράστασης

Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι από ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες τέσσερις μέρες, η Μαρίνα Πατούλη.

Η φιλόλογος και πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece είχε μεταφερθεί πριν από μία εβδομάδα σε ιδιωτική κλινική, μετά από επιδείνωση που εμφάνισε ένα πρόβλημα υγείας που είχε εδώ και καιρό. Στη συνέχεια, μπήκε για επανέλεγχο και οι γιατροί έκριναν σήμερα πως μπορεί να πάρει εξιτήριο.

Η Μαρίνα Πατούλη μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως θέλει να πάει γρήγορα στο παιδί της, τον Αλέξανδρο, ενώ παράλληλα έδειξε τη συγκίνησή της γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε, δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα στήριξης από γυναίκες αλλά και από άντρες.

Η Μαρίνα Πατούλη έγραψε ένα αισιόδοξο μήνυμα στο Instagram το απόγευμα του Σαββάτου, απευθυνόμενη σε όλες τις γυναίκες: «Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά…», έγραψε μεταξύ άλλων.

 

Ολόκληρο το μήνυμα της Μαρίνας Πατούλη

“Συγκινημένη. Το λιγότερο. Ευγνώμων. Το περισσότερο. Σε όλες εσάς τις γυναίκες- φίλες σας νιώθω πια, που με τα λόγια σας μου δώσατε μια δύναμη πιο δυνατή από εκείνη που πίστευα πως έχω.

Κάθε ιστορία σας, κάθε φράση σας, κάθε συλλαβή σας, κάθε «Μαρίνα σε καταλαβαίνω γιατί τα έχω περάσει», αποτελούν πλέον για μένα το έναυσμα για να ξεπεράσουμε όλες μαζί όσα για τον λάθος λόγο και με τον λάθος τρόπο, μας κρατούσαν στάσιμες στον πόνο του χωρισμού.

Σας διάβασα, σας ξαναδιάβασα μέχρι που αποστήθισα τα αδιέξοδα μας. Όσα μας «χάραξαν» τα αφήνουμε πίσω. Ο νέος δρόμος που θα χαράξουμε όλες μαζί ανοίγεται από σήμερα μπροστά μας. Και θα είναι τόσο μεγάλος και τόσο φωτεινός όσο ποτέ δεν φανταζόμασταν… Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά… Αύριο το πρωί εξιτήριο -από όλα όσα με πονάνε- Σας αγαπώ Μαρίνα!” έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

Περισσότερα σε Ειδήσεις