Ίλιον: Δεν επήλθε από το εμβόλιο ο θάνατος της 65χρονης

Σύμφωνα με το επίσημο ιατροδικαστικό πόρισμα, δεν προέκυψαν ευρήματα απο αλλεργική αντίδραση, ούτε απο θρομβώσεις που να συνδέονται με το εμβόλιο, αναφορικά με το θάνατο της 65χρονης γυναίκας στο Ίλιον, λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. 

Όπως υποστήριξαν πριν από λίγες ημέρες οι ιατροδικαστές, ολοκληρώθηκε και ηιστολογική εξέταση, η οποία έδειξε πρόσφατα ισχαιμικά επεισόδια πάνω σε παλιό έμφραγμακαι αυτό ήταν η αιτία θανάτου της γυναίκας. «Η αιτία θανάτου όπως αυτή προκύπτει από τις εξετάσεις είναι ότι η γυναίκα πέθανε από πρόσφατες ισχαιμικές αλλοιώσεις μυοκαρδίου, σε έδαφος στεφανιαίας νόσου και παλαιών εμφραγμάτων».

Διαπιστώνεται, εν τέλει, πως ουδεμία σχέση έχει με το θάνατό της το γεγονός του εμβολιασμού της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η άτυχη γυναίκα έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Η γυναίκα είχε εμβολιαστείτο απόγευμα της Τρίτης 30 Μαρτίουμε το εμβόλιο της AstraZeneca στο Κέντρο Υγείας στο Ίλιον, αφού έμεινε εκεί τα 15’ που προβλέπονται από το πρωτόκολλο, έφυγε για το σπίτι της, όμως λίγο αργότερα αισθάνθηκε αδιαθεσίακαι κατευθύνθηκε σε διπλανό πάρκο, όπου και κατέρρευσε. Εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από περαστικούς, ενώ παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Περισσότερα σε Ειδήσεις