Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν 

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού που βρίσκεται σε ισχύ προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, αναμένεται:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (28-09-2020) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία.

Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.

2. Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29-09-2020) τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη

και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτικά - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Με την πρώτη διαταραχή θα επηρεαστούν τη νύχτα της Παρασκευής (25/9) το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος και το Σάββατο (26/9) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και βαθμιαία η δυτική Πελοπόννησος. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Βαθμιαία επίσης θα επηρεαστεί από τα δυτικά η Μακεδονία και το απόγευμα η Θράκη, με εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά τις απογευματινές ώρες. Δεν αποκλείεται να επηρεαστεί η δυτική και η βόρεια Θεσσαλία έως το μεσημέρι.

Τη δεύτερη διαταραχή αλλά και την συνολική εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Περισσότερα σε Ειδήσεις