Μαιευτήριο «Έλενα»: Λάπτοπ με ραντεβού εμβολιασμών βρέθηκε σε κάδο

Ένα λάπτοπ που περιείχε, μεταξύ άλλων, ραντεβού για εμβολιασμούς εξαφανίσθηκε μυστηριωδώς από το νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου», όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. 

Όπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, το πρωί η υπεύθυνη παθολόγος ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου διαπίστωσε ότι έλειπε το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου από το γραφείο της στη παθολογική κλινική.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος: «Μία περίεργη διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα (25/4) πρωί στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΝΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. Εκλάπη το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου, που περιέχει τα ραντεβού για εμβολιασμό τις επόμενες ημέρες και αρχεία εμβολιασμένων. Το πρωί η υπεύθυνη παθολόγος ιατρός του εμβολιαστικού κέντρου διαπίστωσε ότι έλειπε το Laptop του εμβολιαστικού κέντρου από το Γραφείο της στην παθολογική κλινική.

Ειδοποίησε τους αρμοδίους του νοσοκομείου, έγινε έρευνα και τελικά βρέθηκε ο υπολογιστής σε ένα κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών στη παθολογική κλινική. Κλήθηκε η αστυνομία. Ηλιθιότητα στο μεγαλείο της. Γιατί τον υπολογιστή του εμβολιαστικού; Και μάλιστα τον πέταξαν σε κάδο μέσα σε σακούλα μολυσματικών. Μήπως έχουμε να κάνουμε με άλλη μια υπόθεση ψεκασμένων αρνητών του κορονοιού;»

Περισσότερα σε Ειδήσεις