Κυβερνητικές παρεμβάσεις στις αποφάσεις της επιτροπής; - Το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας»

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της τα πρακτικά από τις συνεδριάσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων δηλώνοντας πως η επιτροπή αποφάσιζε πάνω σε προειλημμένες αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου

Το εκτενές ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», η οποία ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της πρακτικά των συνεδριάσεων της επιτροπής λοιμωξιολόγων για τον Covid-19, επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς ότι η επιτροπή αποφάσιζε πάνω σε προειλημμένες αποφάσεις του Μεγάρου Μαξίμου.

Το δημοσίευμα στην ουσία επιβεβαιώνει πως τηρούνται και υπάρχουν όλα τα πρακτικά των συνεδριάσεων, τη στιγμή που η κυβέρνηση αρνείται να τα κοινοποιήσει στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ο «Σωτήρης» και οι διαφωνίες με τις αποφάσεις

Επιπλέον, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο «Σωτήρης» -όπως αποκάλεσε τον καθηγητή Τσιόδρα ο Κ. Μητσοτάκης- διαφώνησε σε μια σειρά ζητήματα με τους κυβερνητικούς χειρισμούς και έτσι απομακρύνθηκε από το ενημερωτικό κομμάτι.

«Μια ακόμη διαπίστωση από τη μελέτη των πρακτικών είναι ότι προκύπτουν διαφωνίες ορισμένων επιστημόνων για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση και η καταγεγραμμένη απόδειξη ότι υπάρχει απόσταση πλέον του Σωτήρη Τσιόδρα από πολλές επιλογές που έχει κάνει το Μέγαρο Μαξίμου».

Διαβάστε όλο το σχετικό ρεπορτάζ εδώ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις