Δίκη Χρυσής Αυγής: Σε εφαρμογή από τα ξημερώματα τα μέτρα της αστυνομίας - Στο εφετείο έφτασε η Μάγδα Φύσσα

Στο Εφετείο έφτασε και η Μάγδα Φύσσα

Στις έξι το πρωί τέθηκαν σε εφαρμογή τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από το Εφετείο Αθηνών όπου σήμερα στις 11.00 αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με το εάν οι κατηγορούμενοι-μέλη της Χρυσής Αυγής δρούσαν βάσει οργανωμένου σχεδίου.

Περίπου 2.000 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν περιμετρικά του κτιρίου και στις 08.00 τα μέτρα ασφαλείας θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης, των ΜΑΤ, της ΔΙ.ΑΣ., της Τροχαίας, του τμήματος Εξουδετέρωση Εκρηκτικών Μηχανισμών, της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, της Αντιτρομοκρατικής, της Ασφάλειας Αττικής, ομάδες από σχεδόν όλα τα αστυνομικά τμήματα ολόκληρης της Αττικής έχουν λάβει εντολές για την περιφρούρηση όχι μόνο του κτιρίου αλλά και των δρόμων που οδηγούν σε αυτό.

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών για τους διαδηλωτές που θα βρεθούν στην λεωφόρο Αλεξάνδρας για να ακούσουν την απόφαση του δικαστηρίου ανεβάζουν τον αριθμό σε τουλάχιστον 10.000.

Οι χώροι του Εφετείου επιτηρούνται από χθες το βράδυ ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας θα προχωρήσουν σε ελέγχους νωρίς το πρωί εντός των αιθουσών.

Υπενθυμίζεται πως η στάση και η στάθμευση απαγορεύεται κάθε όλο το μήκος της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ενώ από τις έξι το πρωί έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Λουκάρεως, Δέγλερη και Κάλβου.

Atoma se poreia

Γερανοί της Τροχαίας απομακρύνουν διαρκώς αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε αυτούς τους δρόμους, καθώς υπάρχει φόβος μήπως τρομοκρατικές ομάδες τα χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών.

Atoma apo tin poreia

Στο Εφετείο η Μάγδα Φύσσα

Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων έφτασε λίγο πριν από τις 9 π.μ. η Μάγδα Φύσσα για να παρακολουθήσει τη διαδικασία και την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για τη δολοφονία του γιου της από τον Ρουπακιά και για τους υπόλοιπους 67 κατηγορούμενους της Χρυσής Αυγής.

I magda fyssa

[video width="368" height="672" mp4="/wp-content/uploads/2020/10/video-1602056143.mp4"][/video]

[video width="368" height="672" mp4="/wp-content/uploads/2020/10/video-1602056145.mp4"][/video]

Περισσότερα σε Ειδήσεις