Έφοδος της αστυνομίας σε αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη με συλλήψεις και πρόστιμα

Έφοδος της αστυνομίας σε αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη στη Θεσσαλονίκη-Συλλήψεις και πρόστιμα

Δεκαοκτώ άτομα συνελήφθησαν έπειτα από έφοδο της αστυνομίας σε χώρο που είχε μετατραπεί σε χαρτοπαικτική λέσχη, τη στιγμή που ο κορονοϊός θερίζει καθημερινά ανθρώπινες ζωές και έχει κάνει την καθημερινότητα όλων να απέχει πολύ από την προ Covid-19 εποχή.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εντόπισαν το κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε παρά τα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού, συλλαμβάνοντας τους θαμώνες και τον ιδιοκτήτη του και βεβαιώνοντας τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ

Όπως ανακοινώθηκε, κατά την αστυνομική έφοδο εντοπίστηκαν έντεκα θαμώνες να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, με διαμοιρασμένα φύλλα τράπουλας και μάρκες διαφόρων αποχρώσεων, που αντιστοιχούσαν συμβολικά σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν άλλα έξι άτομα, που επίσης συνελήφθησαν, εκ των οποίων μία γυναίκα, διότι κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκτός από την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. πρόστιμα τόσο για παραβίαση περιορισμού κίνησης όσο και για μη χρήση μάσκας, ενώ σε βάρος του 55χρονου ιδιοκτήτη, που φέρεται ως διοργανωτής, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Περισσότερα σε Ειδήσεις