Πατήσια: Καταγγελία 20χρονης για απόπειρα βιασμού από οδηγό ταξί

Τον τρόμο βίωσε μια 20χρονη από το Γαλάτσι, η οποία όπως κατήγγειλε ένας 40χρονος οδηγός ταξί που την παρέλαβε από τα Εξάρχεια κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος κι αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Όπως περιγράφει η 20χρονη σε ανάρτησή της στο Facebook, κατά τη διάρκεια της κούρσας ο οδηγός άρχισε να σχολιάσει την εμφάνισή και της πρότεινε να πάνε βόλτα. Εκείνη αρνήθηκε, ο οδηγός ωστόσο της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη βιάσει.

Τελικά, οι κραυγές της 20χρονης αποδείχθηκαν σωτήριες καθώς την άκουσε μία παρέα με αποτέλεσμα ο οδηγός ταξί να ξεκλειδώσει και να την αφήσει να φύγει.

«Σήμερα στις 12:00 το βράδυ ακριβώς πήγα να πάρω ταξί από την πλατεία Εξαρχείων όπου ένας ταξιτζής με είδε και με ακολούθησε ως την Στουρνάρη όπου και μπήκα. Στα μισά της διαδρομής άρχισε να μου λέει διαφορά για την εμφάνιση μου και με πίεζε να τον ακολουθήσω μαζί του να πάμε βόλτα κτλ.

Ενώ του είχα πει να με αφήσει επί της Πατησίων στις φοιτητικές εστίες, εκείνος έστριψε σε ένα στενό σχετικά έρημο. Κλείδωσε το αυτοκίνητο και μου επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να με βιάσει. Εγώ φώναζα και τον παρακάλαγα να με αφήσει ώσπου πέρασε μια παρέα ανθρώπων και κοίταξαν προς το μέρος μου με αποτέλεσμα ο ταξιτζής να ξεκλειδώσει και να φύγω τρέχοντας. Μπαίνοντας στην πολυκατοικία τον είδα σταματημένο μπροστά στην πόρτα», έγραψε η κοπέλα στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με τους γονείς του θύματος, η 20χρονη φοιτήτρια βρήκε το θάρρος να πάει να καταγγείλει την επόμενη μέρα το πρωί το περιστατικό στην Αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης και να μην συμβεί κάτι αντίστοιχο σε άλλη γυναίκα.

«Την επόμενη μέρα πήγε παρέα με τις φίλες της να καταγγείλει το περιστατικό στην Αστυνομία. Θέλουμε να πιαστεί ο δράστης. Θα το λύσουμε μόνοι μας. Ψάχνουμε και εμείς για να τον βρούμε» είπε χαρακτηριστικά στο protothema η μητέρα της 20χρονης.

Το θύμα δεν κατάφερε να συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα οι άνδρες της Ασφάλειας, με βάση την περιγραφή της κοπέλας, να ξεσκονίζουν τα αρχεία τους και να χτενίζουν την περιοχή για να τον εντοπίσουν πριν «ξαναχτυπήσει». Στην περιγραφή της για τον οδηγό ταξί αναφέρει ότι δεν ήταν πολύ ψηλός, ανοιχτόχρωμος, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε κοντά μαλλιά και στρογγυλό πρόσωπο. Η ηλικία του άνδρα είναι γύρω στα 40 ενώ φορούσε μπλε μάσκα.

(με πληροφορίες από το mixanitouxronou.gr)

Περισσότερα σε Ειδήσεις