Σωματείο Εργαζομένων «Άγιος Σάββας»: Πορεία προς το υπουργείο Υγείας

 

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» ενάντια στην συνδικαλιστική δίωξη του επικουρικού γιατρού και μέλους του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ, Κώστα Καταραχιά.

Για σήμερα έχουν κηρύξει στάση εργασίας έως τις 3 το μεσημέρι με τη στήριξη των ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ και ΕΙΝΑΠ, ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη πορεία από το νοσοκομείο προς το υπουργείο Υγείας.

«Γυρίσαμε ως απαράδεκτη την απάντηση της 1ης ΥΠΕ η οποία είναι γεμάτη ψέματα και αναλήθειες και συνεχίζουμε τον αγώνα για την δικαίωση του προέδρου του σωματείου ενάντια στην απόλυσή του και τη εκδίωξή του από το νοσοκομείο την ώρα που οι μεγάλες ελλείψεις προσωπικού οδηγούν σε δυσμενή θέση τους ασθενείς του νοσοκομείου μας» υπογραμμίζει το Σωματείο των εργαζομένων.

Η ΕΙΝΑΠ για τη στάση εργασίας σήμερα Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Αθήνα, 01/03/21

Το ΔΣ της ΕΙΝΑΠ καλύπτει με στάση εργασίας 11 πμ έως 3 μμ την Τρίτη 02/03/21 τους - τις συναδέλφους που θέλουν να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τρίτη 02/03 στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Υγείας ενάντια στην απαράδεκτη μεθόδευση απόλυσης του συναδέλφου Κώστα Καταραχιά, μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ και προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Περισσότερα σε Ειδήσεις