Σελίδα μίσους και κακίας προς τα αδέσποτα-Ζητούν να καταστραφούν οι ταϊστρες του δήμου!

Άνθρωποι χωρίς ίχνος ευαισθησίας, προσπαθούν με επιχειρήματα της πλάκας να πείσουν ότι οι φιλόζωοι τους κάνουν κακό.

Η κακοποίηση των ζώων είναι ένα καθημερινό φαινόμενο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τα ζώα είναι καταδικασμένα να υφίστανται τη σκληρότητα και βιαιότητα του ανθρώπου, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.

Η συγκεκριμένη σελίδα αναδημοσιευόντας ειδήσεις σχετικές με περιστατικά κακοποίησης ζώων, ενθαρρύνει τους ακόλουθους της να κακοποιούν τα ζώα και να καταστρέφουν τις επεμβάσεις των δήμων που φροντίζουν για αυτά.

Της ΕΥΑΣ ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ 

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεκάδες φιλόζωοι κάνουν αναφορά στη σελίδα για την οποία μπήκαμε στη διαδικασία να γράψουμε αυτό το άρθρο.

Το εν λόγω facebook page-που είναι απορίας άξιο πως η πολιτική του συγκεκριμένου social media επέτρεψε την δημοσίευσή της- διαθέτει ευτυχώς μόλις 500 likes. Το θέμα όμως είναι πολύ σοβαρό. Οι συμμετέχοντες εκφράζονται με απέχθεια προς τα ζώα αλλά κυρίως προς τους ανθρώπους που τα φροντίζουν, ακόμα και στους δήμους! Η κακία και η αρνητικότητα κατακλίζουν κάθε τους post ή ανακοίνωση, καθώς τους ενοχλεί σφόδρα οποιαδήποτε πράξη βοήθειας προς τα ζώα.

Σε αυτή την αισχρή σελίδα μπορεί να βρει κανείς τεράστιες δόσεις εγωπάθειας, εγωισμού και κακίας!

Κανείς δε ζήτησε από αυτούς τους αθρώπους να αγαπούν τα ζώα, κανείς δεν τους ζήτησε να τα ταϊσουν, να τα φροντίσουν ή να τα φιλοξενήσουν. όταν δεκάδες κακοί άνθρωποι δηλητηριάζουν, πληγώνουν, χτυπούν και δολοφονούν ζώα οι άνθρωποι που τα αγάπησαν κλαίνε σιωπηλά. Προσπαθούν να ξεχρεώσουν τα κτηνιατρεία όπου νοσηλεύονται ζώα με δικά τους έξοδα και κυρίως με δικό τους ψυχικό πόνο. Οι άνθρωποι που βοηθούν τα ζώα και τους φέρονται με σεβασμό υποφέρουν καθημερινά. Δεν μπορούν να βρούν σπίτι, δεν αντέχουν τις βόλτες στο κέντρο της πόλης τους ή στο χωριό τους γιατί όλο και κάποιο ταλαιπωρημένο πλάσμα θα βρεθεί στο διάβα τους και η συνείδησή τους δε θα τους αφήσει να το προσπεράσουν. Οι άνθρωποι που αγαπούν και βοηθούν τα ζώα, θα αγαπήσουν και τους ανθρώπους. Η καλοσύνη και η ανθρωπιά είναι μέσα τους.

Όσον αφορά αυτό το έκτρωμα που είδαμε σήμερα στο facebook, σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι που ίσως να θελήσουν να τους υπερασπιστούν. Το θέμα όμως είναι αλλού. Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες οι οποίες δημιουργήθηκαν από φιλόζωους και εθελοντές με σκοπό την βελτίωση ζωής των αδέσποτων ζώων. Η νέα αυτη σελίδα μίσους τι σκοπό λέτε να έχει;

Τη δολοφονία!

Να καταστραφούν οι ταϊστρες του δήμου ζητούν οι ανεγκέφαλοι για να πεθάνουν τα ζώα από ασητεία. Προσοχή σε αυτό το σημείο παρακαλώ! Δε θέλουν ο δήμος να μεριμνήσει έτσι ώστε τα ζώα να ζήσουν όμορφα και προστατευμένα, θέλουν η δημοτική αρχή να τα αγνοήσει για να πεθάνουν από την πείνα!

Η φιλοζωική κοινότητα της χώρας περνά ακόμα μία μεγάλη κρίση. Ας μην τους αφήσουμε να εκδηλώνουν τις ψυχικές τους ασθένειες σε ένα μέσο που το επισκέπτεται καθημερινά ένα τεράστιο μέρος του ελληνικού πληθυσμού. Η αναφορά αυτής της σελίδας είναι μονόδρομος. Εξάλλου οι φιλόζωοι είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμοι να πολεμήσουν για τις αθώες και απροστάτευτες ψυχές.

Δείτε την εν λόγω σελίδα εδώ

Περισσότερα σε Ειδήσεις