Περιφέρεια Ιονίων Νήσων - Υπουργείο Αθλητισμού : Δημιουργία σύγχρονου αθλητικού χώρου στη Λευκάδα

Την εκτέλεση ενός εμβληματικού αθλητικού έργου στη Λευκάδα, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την επίσκεψη στην Κέρκυρα, στις 17/7/2020, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και την περιφερειάρχη, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Αθλητισμού ανακοίνωσε τη δημιουργία αθλητικής εγκατάστασης στη Λευκάδα, που δρομολογείται σε οικόπεδο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) μέσα στην πόλη , και το οποίο θα αξιοποιηθεί στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

 Ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, προέβη στις εξής δηλώσεις: 

«Ένα όνειρο του νησιού μας επί δεκαετίες, να αποκτήσουμε έναν σύγχρονο χώρο άθλησης που θα είναι ανοικτός στα σωματεία, στους κατοίκους και στους επισκέπτες, έρχεται πιο κοντά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που από την πρώτη στιγμή έδειξε αμέριστο ενδιαφέρον και μεριμνά ώστε να ολοκληρωθεί γρήγορα η σύνθετη διαδικασία της παραχώρησης».

Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο, ο αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού και Νεολαίας, Γιάννης Αρμενιάκος, είχαν συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού στις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Πηγή: mylefkada.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις