ΟΚΠΑΠΑ: Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισε το

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισε το σε κάποιον που το έχει ανάγκη».

 

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης και Προσχολικής Αγωγής Ν.Π.Δ.Δ. (Ο.Κ.Π.Α.Π.Α.) Δήμου Ιωαννιτών» καλεί του συμπολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική δράση:

«Δεν το χρειάζεσαι; Χάρισε το σε κάποιον που το έχει ανάγκη»

Όπως είναι γνωστό το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, από το 2011 παρέχει είδη πρώτης ανάγκης σε ωφελούμενα άτομα, κυρίως τρόφιμα και μη ευπαθή προϊόντα όπως καθαριστικά και είδη υγιεινής καθώς και μεταχειρισμένα είδη ένδυσης, υπόδησης, είδη οικιακής χρήσης, παιχνίδια, βιβλία κ.τ.λ. με την προϋπόθεση πως έχουν ελεγχθεί και βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αν έχετε αντικείμενα (όπως κρεβάτια, στρώματα, παιδικά είδη όπως: παιδικά καρότσια, κούνιες,) μεταχειρισμένα έπιπλα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον ή ηλεκτρικές συσκευές / μικροσυσκευές όπως: ραδιόφωνα, συσκευές σιδερώματος κ.α. σε καλή κατάσταση ή οτιδήποτε άλλο δεν σας είναι πλέον ωφέλιμο, μπορείτε να τα χαρίσετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιωαννιτών.

Η ανάγκη αυτή υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όμως τις κρίσιμες και δύσκολες αυτές μέρες που διανύουμε, η ανάγκη των συμπολιτών μας είναι ακόμα μεγαλύτερη και αυτό αποτυπώνεται καθημερινά στη πληθώρα τηλεφωνημάτων που δέχεται η έκτακτη τηλεφωνική γραμμή 15420 του Δήμου μας, για παροχή κοινωνικής στήριξης και βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε με τη δική σας στήριξη, ευπαθείς ομάδες που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις και έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας.

«Τα πάντα είναι ωφέλιμα όταν χρησιμοποιούνται»

Δ/νση Κοινωνικού Παντοπωλείου: Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 11(ΚΕΠΑΒΙ) γραφείο 126,

Τηλ. Επικοινωνίας: 2651361402 & 2651030504

Καθημερινές: 7:00 με 15:00

Περισσότερα σε Ειδήσεις