Γ. Κωστούρος: "Νέος άνεμος ενημέρωσης με Kedenews και Pressgroup"

Γ. Κωστούρος: "Νέος άνεμος ενημέρωσης με Kedenews και Pressgroup".

Η παρουσία του διευθυντή της εφημερίδας Kedenews, του πορτάλ https://kedenews.gr/ κι εκπροσώπου του δημοσιογραφικού ομίλου Pressgroup, Γιώργου Κωστούρου, την Πέμπτη το απόγευμα 19 Ιουνίου, στην ενημερωτική εκπομπή ΝΕΤ 24, στο κανάλι ATTICA TV που επιμελείται ο δημοσιογράφος Γιάννης Κορωναίος, δεν είχε μόνο ενημερωτική χροιά.

Ο Γιώργος Κωστούρος, προσκεκλειμένος στο πάνελ, (στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά: Γιάννης Κορωναίος, Μάνος Κρανίδης, πολιτικός μηχανικός και Γιώργος Κωστούρος) με την πολυετή εμπειρία του στο χώρο της ενημέρωσης, είχε ξακάθαρες και ουσιαστικές τοποθετήσεις και σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στις ερωτήσεις του επικεφαλής της εκπομπής. Δεν μάσησε τα λόγια του, σχολίασε τα δρώμενα, τα πριν και σημερινά της εποχής κορονοϊού.

 

 

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση

Πήρε θέση για τις κυβερνητικές σκέψεις περί της αναβάθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Τονίζοντας μεταξύ των άλλων ότι μπορεί η καραντίνα και ο κορονοιός να έχουν προκαλέσει προβληματισμό και να προβλέπεται ύφεση στην οικονομία της χώρας, ωστόσο,δεν παρέλειψε κάτι. Να σταθεί στην μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης και της οικονομικής ενίσχυσης των κοινωνικών εκείνων τάξεων οι οποίες έχουν πληγεί ιδιαίτερα. Δίνοντας έμφαση στην τελευταία εξαγγελία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για την σπουδαία οικονομική ανάσα-βοήθεια που προβλέπεται με την χορήγηση 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ ξεκινώντας στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Πρόκειται για το πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" που θα αποφέρει και 40.000 νέες θέσεις.

 

Ο Κώστας Μπακογιάννης

Ο Γιώργος Κωστούρος, δεν παρέλειψε επίσης, να σχολιάσει και τις δραστηριότητες του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως εκτελεί έργο αναβάθμισης της πρωτεύουσας που αυτή το είχε ανάγκη από χρόνια για να εκτοξευτεί στο μέλλον.

 

Νέος άνεμος ενημέρωσης

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με τον όμιλο Pressgroup και τα ΜΜΕ του, ιδιαίτερα δε για την έντυπη έκδοση Kedenews, το πορτάλ https://kedenews.gr/, ανέφερε ότι αποτελούν κάτι το καινοτόμο στο χώρο της ενημέρωσης. Κι αυτό γιατί, όπως συμπλήρωσε, η πλούσια ύλη τους αγγίζει θεματολογίες που δεν είχαν προβληθεί από τα ΜΜΕ, όπως θα τους άξιζε, τα προηγούμεα χρόνια. Και ολοκληρώνοντας, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι για τα έντυπα του ομίλου, είναι θέμα χρόνου ν' αποτελέσουν τη νέα μεγάλη πηγή ενημέρωσης για τους πολίτες, με την πλούσια και φρέσκια θεματολογία τους. Παλαιοί και νέοι δημοσιογράφοι του ομίλου έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα της δουλειάς - ενημέρωσης που προσφέρουμε στους αναγνώστες είναι πάντα πλούσιο και άκρως ενδιαφέρον.

Περισσότερα σε Ειδήσεις