Κορoνοϊός -112: «Οι στιγμές είναι κρίσιμες, μείνετε σπίτι»

Με ένα νέο μήνυμα από το 112, η ΓΓΠΠ προειδοποίησε τον κόσμο να μείνει σπίτι για τον κορoνοϊό.

Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, η ΓΓΠΠ στέλνει το μήνυμά της στα κινητά όλων των Ελλήνων. Μέσω αυτού, ζητά από τους πάντες να προτάξουν το αίσθημα της ατομικής τους ευθύνης σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που περνά η χώρα με την πανδημία του κορωνοϊού και συστήσει σε όλους για ακόμα μια φορά και με ακόμα έναν τρόπο να μείνουν σπίτι.

Το μήνυμα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας σχετικά με τον κορονοϊό.

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 17/03: Κορονοϊός: Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Μείνετε σπίτι. Περιορίστε τις μετακινήσεις στις απόλυτα απαραίτητες. Αποφεύγετε μέρη με συγχρωτισμό.

Προφυλάξτε τις ευπαθείς ομάδες. Όσο περισσότερο απομονωθούμε τόσο θα καθυστερήσουμε τη διασπορά», αναφέρει χαρακτηριστικά το δεύτερο μήνυμα του 112 σε μια εβδομάδα.

Το πρώτο μήνυμα του 112 για τον κορονοϊό στις 11/03

Την προηγούμενη εβδομάδα, στις 11 Μαρτίου και μετά το προηγούμενο διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το 112 είχε στείλει το πρώτο του μήνυμα για τον κορονοϊό.

«Ευπαθείς ομάδες: Μείνετε σπίτι όσο γίνεται περισσότερο. Γενικός πληθυσμός: Μείνετε σπίτι με το παραμικρό σύμπτωμα ίωσης. Αν έχετε συμπτώματα, μιλήστε με γιατρό πριν πάτε νοσοκομείο. Τηρείτε τους κανόνες υγιεινής. Μην βάζετε εσάς και άλλους σε κίνδυνο», ήταν εκείνο το πρώτο μήνυμα.

 

Πηγή:iefimerida.gr

Περισσότερα σε Ειδήσεις