Αναρχικοί και τρομοκράτες στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη

Στο πλευρό του Βασίλη Δημάκη στέκονται με ανάρτησή τους σε ιστότοπο αναρχικών ιδεών, οι καταδικασμένοι για τρομοκρατία Χριστόδουλος Ξηρός, Γιώργος Πετρακάκος και ο αναρχικός Σπύρος Χριστοδούλου.

Όπως αναφέρουν, «Αρνούμαστε κατηγορηματικά να μείνουμε απαθείς θεατές στο θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας. Μπροστά στο ρεσιτάλ παραλογισμού που δίνει η Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής, δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να παραμείνουμε αδρανείς παρακολουθώντας έναν άνθρωπο να αργοπεθαίνει δίπλα μας».

Μάλιστα αναφέρουν πως σε μια πρώτη κίνηση αντίδρασης «Από σήμερα, Τετάρτη 27/05/2020, παρατείνουμε το βραδινό κλείσιμο των κελιών κατά μία ώρα και από την επόμενη μέρα κρατάμε ανοιχτό τον προαύλιο χώρο κατά τις ώρες της μεσημεριανής κατάκλισης ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη».

Καταλήγοντας επιφυλάσσονται όπως αναφέρουν, «να κλιμακώσουμε τη δράση μας ανάλογα με την τροπή της κατάστασης της υγείας του συγκρατουμένου μας εωσότου ικανοποιηθεί το αίτημά το».

Περισσότερα σε Ειδήσεις